Havørnunge på Frei

Denne havørnungen fotograferte jeg på Frei i 1982. Jeg gikk meg rett på den i Skarven-området. Jeg smelte av et par bilder og trakk meg tilbake. Reiret den hadde forlatt for et par uker siden var ca. 200 meter unna.

Klekker det første egget i dag?

I dag er det 25 dager siden vi så det første hegreegget, og det er akkurat like mange dager som gråhegrer pleier å ruge. Kanskje blir du den første til å se årets første hegreunge? Følg med på Zooom.no!

Klekker det første egget i dag?

I dag er det 25 dager siden vi så det første hegreegget, og det er akkurat like mange dager som gråhegrer pleier å ruge.  Kanskje blir du den første til å se årets første hegreunge? Følg med på Zooom.no!

Ørnulf er fri!

Havørna Ørnulf ble sluppet fri på Smøla ved 19-tida torsdag 14. april, etter et lengre «sykelåveopphold» hos Lars Magne Roksvåg på Dyrnes, som ligger vest på Smøla. Hele seansen kan du se på zooom.no.

Forkommen havørn funnet

I påsken fant noen denne voksne havørnhannen på et jorde på Smøla. Den lå helt urørlig, men uten synlige skader. Vår havørnekspert, Espen Lie Dahl, klør seg i hodet, og vet foreløpig ikke hvorfor eller hvordan den havnet der.

Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags

© 2016 STREAMBIRD PRO AS

Foto/video: Wigdis Wollan, Espen Lie Dahl, Streambird Pro

Ansvarlig redaktør: Svein Junge

Redaktørplakaten