top of page

Ny mann på plass for Streambird


To menn i grønne gensere håndhilser.
Roar Halten (til venstre) takker Svein Junge for tilliten.

Roar Halten blir den nye daglige lederen i Streambird etter å ha overtatt ansvaret fra grunnleggeren og drivkraften bak selskapet siden oppstarten, Svein Junge.

Streambird Pro AS hilser en erfaren ny daglig leder velkommen i Roar Halten. Med over tretti års erfaring i mediebransjen, inkludert 28 år i NRK, bringer Halten en imponerende bakgrunn til selskapet.

"Det har lenge vært en drøm for meg å starte noe eget," sier den nytilsatte daglige lederen. "Jeg har et sterkt engasjement for den typen medieproduksjon som Streambird Pro har vært involvert i, fra direktesendinger til dokumentarproduksjon."


mann bak kamera filmer operasanger mens havet bruser utenfor
Roar Halten filmer Aleksander Nohr mens "Ut mot havet" runger i havgapet.

Suksess med "Ut mot havet" musikkvideo

Streambird Pro fikk en lovende start på sin nye reise med en oppgave fra Operaen i Kristiansund, der de produserte en musikkvideo til den kjente kystromantiske melodien "Ut mot havet" av Edvard Fliflet Bræin. Filmingen fant sted på tre forskjellige lokasjoner, der sangeren Aleksander Nohr ble filmet ved havgapet i Karihola i Kristiansund. Musikkvideoen ble raskt en suksess på Facebook, og oppnådde over 60 000 visninger på under en uke.

"Det er svært gledelig at vi traff en nerve og at mange likte musikkvideoen," uttaler Halten, som selv sto for regi, fotografering og manus på filmen. Filmen kan sees her.Åpent for nye oppdrag

Med suksessen til "Ut mot havet" musikkvideoen håper Halten på mange flere spennende oppdrag fremover. Han erkjenner den økende etterspørselen etter videoproduksjon på plattformer som TikTok, YouTube, Instagram og Facebook, og ser dette som et tegn på at publikum fortsatt verdsetter videomediet.

Fortsetter med direktesendinger

Streambird Pro vil fortsette sitt engasjement med direktesendinger, inkludert streaming av ørner på Smøla og direktesendinger fra Kristiansund sentrum. Dette har vært selskapets signatur, og Halten planlegger å utvide disse direktesendingene.

"Vi har planer om å filme andre reir eller lokasjoner med fugler, samt å utvide direktesendingene til andre tettsteder og byer," sier Halten.

Direktesendingene til Streambird Pro kan sees på YouTube ved å følge denne lenken: www.youtube.com/Streambird


Først og fremst så gleder jeg meg til å jobbe med gamle og nye kunder. Sammen kan vi skape uforglemmelige øyeblikk på skjermer, avslutter Roar Halten.


Comments


Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
bottom of page